Siste oppdateringer fra vår Facebook side

Vi kan da ikke gi oss allerede, det sies (ihvertfall inntil videre) at alle gode ting er tre!

Fra tidligere kan vi minnes rotter og stålorm. La oss ta det til et helt nytt nivå... Røret det er snakk om her, ender i en elv/bekk. Vannstanden i denne elva/bekken er for tiden ganske høy, det kan gi noen utfordringer. Men det kan helt klart gi noen spesielle filmsekvenser.

Dette har vi aldri sett før!

God onsdag!
...

View on Facebook

Nærmest som en oppfølging til tidligere opplastet video, det er ikke "bare" rotter vi møter i rør! Vår operatør møtte her på en stålorm, som hadde funnet seg godt til rette.

(Vær oppmerksom på at filmen er klippet, så kameraføringen kan fremstå som mer brå enn den i realiteten var)

God mandag!
...

View on Facebook

Under en kamerakontroll med "traktorkamera" i Oslo idag, møtte vi på disse krabatene. Rørets diameter er 380mm, så da kan man jo tenke seg til en ca. størrelse på disse to. God tirsdag! ...

View on Facebook

Løp å kjøp, hoppe smukk av ypperste kvalitet😁. ...

View on Facebook

I går dro en av våre operatører til en adresse i Heggedal, oppdrag: Åpne tett kloakk.

Operatøren fikk åpnet avløpet, men fikk en følelse av at noe ikke stemte så det ble gjennomført en kamerakontroll av røret. Her viste det seg at en ca 40 cm lang bit av et drensrør hadde havnet ned i kloakken. Denne hadde kommet seg ut på grenrøret til fellesledningen. Krise!

Vi returnerte idag med en plan: Finne en kum på fellesledningen, spyle rørbiten til kummen og deretter plukke biten pent og pyntelig ut av fellerøret. Sjanse for suksess: Høy.
Men i Norge er det vinter, og vinter fører med seg snø og is. Kartene ga ingen gode hint angående kummens plassering, å veien var dekket av 4 - 5 cm med stålis. Sjansen for suksess stupte betraktelig.

Her var det tid for å prøve lykken, så dro ut 1/2" slangen på "versting-bilen", å spylte oss igjennom rørbiten. Denne ble deretter trukket tilbake til stakerøret vi jobbet ifra, ved hjelp av det enorme trykket. Krise for fellesrør: Avverget.

Da gjenstod den delikate oppgaven å få denne rørbiten opp igjennom grenrøret, å videre opp stakerøret. Våre operatører fikk ved hjelp av utstyr laget på stedet, fisket opp rørbiten. Krise: Avverget!

Vi takker for oppdraget - og utfordringen!
...

View on Facebook