Siste oppdateringer fra vår Facebook side

27.06.19 var en litt spesiell dag for oss, vi fikk 3 jobber med fjerning av fremmedlegmer! Dagen slo til som den skulle, og 3 av 3 fremmedlegmer ble fjernet! Legger ved video fra en fornøyd kunde fra Sandvika ...

View on Facebook

I går ble vi bestilt til det som kan kalles en liten utfordring. Det var en huseier i Nærsnes som ringte angående en WC de hadde hatt problemer med "i mange år", vi var blitt anbefalt av rørleggeren.

Idag tidlig 07.30 troppet vi opp på adressen, demonterte WC'en og begynte jobben. Vi benyttet oss av kamera, og stoppet raskt i en ukjent hindring rett etter utflatningen under doen.

Da var det bare en ting å gjøre kjøre hånda ned og prøve lykken. Ut fikk vi først en stor stein. Nå var det mulig å få ned slangen fra vannsugeren, og ut fikk vi denne lekebilen. Et par andre steiner ble også fjernet.

På stedet fikk vi vite at de tidligere nevnte "i mange år" var siden 1996(!!), kunden hadde med andre ord hatt problemer i 23 år!

Flere hadde prøvd seg - til slutt måtte det gå i orden.
...

View on Facebook

Nå er den nye reklamen vår her!
Dårlig trykk - lite vann?

Vi kan hjelpe!

Se mer her! (vat.no/tjenester/litevannellertrykk/)

Tegneseriefigurene har vi fått tegnet av www.instagram.com/fredlizard/, disse pryder også den nye bilen vår, samt hengeren!

Tusen takk Fredrik, vi er kjempefornøyde!
...

View on Facebook

Rotter er stilige, men kanskje litt ubehagelige dyr. Rattus norvegicus - Brunrotte - lever blant annet i kloakken. Det er ikke så mye å gjøre med akkurat det. De kan påføre ganske store skader på røranlegg, samtidig som de kan medvirke i en del filmklipp.

Vi har tidligere lagt ut en filmsnutt fra Oslo, hvor vi fikk fanget en rotte på film. Nå har det skjedd igjen, men nå har vi også en gyllen mulighet til å vise hva rotter kan gjøre med rør! "Vår mann i gravemaskinen" rehabiliterte nylig en kloakkledning i Bærum, der fikk han kappet av rørbiten som er synlig helt i slutten av denne filmen. Skadene som har oppstått på dette røret, er påført av én eller flere rotter. De har rett og slett spist store deler av plasten.

Kos dere med denne nysjerrige krabaten, og se samtidig hva slags skade han kan påføre. God tirsdag!
...

View on Facebook

"Selvlagd er vellagd" hevdes det, i vårt tilfelle heter det vel "selvbygd er velbygd". Etter en lengre periode med sniking i hallen vår, har vår fantastiske altmuligmann disket opp med nybygget spylebil! Eldre utstyr er overhalt, ombygd og tilpasset nye utfordringer. Mulighet for varmtvann, og spesialtilpasset innredning er bare noen av tingene som gjør at vi har store planer for denne bilen.

Nå som denne er i drift, er alle bilene våre bygget opp her på bruket!
...

View on Facebook