Siste oppdateringer fra vår Facebook side

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

For et par videoer siden, viste vi fjerning av rust, før vi tok en snartur innom fjerning av røtter. Denne er tilbake til fjerning av rust men med litt annet redskap.

Her brukes det en dyse som sleper kjettinglengder rundt i røret. Dette sliper vekk rustknollene og glatter ut røret.
...

View on Facebook

Idag pigger vi opp et gulv på Stabekk. Støpejernsrørene har brutt sammen og skal byttes. Dette ble oppdaget da vi kjørte kamera i rørene, kunden ringte forsikringsselskapet og car såpass fornøyd med oss at han krevde at forsikringsselskapet skulle hyre inn oss for utbedringen!

Det er alltid hyggelig med sånne tilbakemeldinger.
...

View on Facebook

Forrige runde med Facebook filmer, omhandlet fjerning av rust, før det igjen var det fjerning av løse fremmedlegmer. Nå skal vi over på en litt annen sak.

Det er ingen her i firmaet som kan huske å ha vært borti dette før!

Vi ble kontaktet angående et sluk i dusjen i en hybel. Vannet kom opp ved dusjing. For oss høres dette da ut som en helt "standard" jobb. Vi møtte opp, tilførte vann og kunne konstantere at problemet fortsatt gjaldt - sluket var tett. Vi trakk inn slangen fra bilen og spylte røret, alt indikerte at røret åpent seg. Vi var blitt kontaktet av en rørlegger, og de ville gjerne at vi skulle filme røret i tillegg.

Det var lurt! Det vi oppdaget var forholdsvis spesielt. Ikke fordi det var røtter, men fordi det var røtter i et avløpsrør av plast - inne i huset. Vi fortalte til huseier hva vi hadde oppdaget, og til vår forbløffelse ble ikke hun spesielt overrasket. Huseier viste oss vei inn i husets hoveddel, og videre til vinterhagen. Der fantes det et innendørs blomsterbed, med et enormt gummitre! Røttene fra dette hadde vokst igjennom to lag med vekstduk, ned igjennom slukrista og igjennom vannlåsen. Videre ut utløpet fra sluket og ned i avløpsledningen. Der var det en vannfylling røttene hadde kost seg i.

Litt graving, litt rensing og litt trekking i røttene og vipps var røret åpent igjen!

(Dette var ikke dagens eneste rotproblem, mer kommer)
...

View on Facebook

Idag fikk vi muligheten til å filme effekten av rensing av støpejernsrør - imens det skjedde! Efftekten er ganske så tydelig, la bildene tale for seg. ...

View on Facebook