Spylebiler og spyleutstyr

Dette er vaktbilen vår. Vannmengden på pumpene kan justeres ned slik at man kan unngå vannsøl ved åpning av f. eks. kjøkkenavløp. Bilen brukes også til rehabilitering av galvaniserte vannledninger. Til dette har bilen egne spyleslanger og dyser.

Denne spylebilen bruker vi til å åpne tette kloakkrør samt for å fjerne røtter, rustavleiringer o.l. som er til hinder i ledningen.

2 av bilene er av typen 5 tonns Mercedes sprinter, i bilen er det vanntank og 2 forskjellige høytrykkspylepumper som kombineres slik at de passer til det enkelte oppdrag. Operatøren bruker den høytrykkspyleslangen og dyse, som er best til oppdraget, det hele operere med fjernkontroll. Disse 2 bilene er bygd opp i Tyskland, det er de du vanligvis vil få på besøk om du har bestilt oss.

Hammelman er ”Rolls Royce” blant høytrukkspumpene.
Den bilen vi bruker mest til rensing av drikkevannsrør (da bruker vi en høytrykkslange bare for det formål) er et Hammelman-påbygg, plassert på en Nissan 12 tonns bil.

Det er den du vil treffe når vannledningen din skal rehabiliteres. Per Arne og Inge har hver mere enn 25 års erfaring med rehabilitering av vannledninger. Vi har vært borti det meste!